Marcel Homan Drummer

Blog

Nieuws

view:  full / summary

Update

Posted by marcelhoman on May 15, 2012 at 3:10 AM Comments comments (0)

Inmiddels draait het allemaal op volle toeren.

Ben bezig met een nieuwe band met de naam Iyou & Locals. Hierin zitten leden van Herman Brood, Turbo, en Jukebox. Repeteren momenteel in de Muziekboerderij te Bolsward. Repetoirekeuze is verrassend. Covers in een eigen jasje...

Het sessie werk en studiowerk gaat ook gestaag door. Diverse bands heb ik inmiddels mogen voorzien van mijn drumwerk. Het blijft een geweldige ervaring. Soms kun je je ruimschoots voorbereiden en anderzijds moet je binnen een uur op het podium kunnen staan met een compleet onbekende band en een onbekend repetoire. Dat is toch een geweldige gave die ik heb gekregen....Ik geniet van elk optreden en tegelijk is het zo spannend.

Uiteindelijk natuurlijk de prive lessen. Steeds meer mensen weten mij te vinden om les te geven aan zichzelf of aan een kind. Vol enthousiasme en gebruik makende van mp3 en wide screen projection verzorg ik de lessen zo, dat deze altijd boeiend blijven.

Binnenkort meer....Kijk ook op de link beschikbaarheidsrooster, om mij te zien optreden, of om te kijken wanneer ik bij jouw band kan komen invallen. Voor slechts 1 optreden, een tournee, of een studio opname.

 

Ninth Freak

Posted by marcelhoman on February 29, 2012 at 3:25 AM Comments comments (0)

Een aantal weken geleden werd ik verzocht om te komen drummen bij Michel Homminga en Thijs Drost, Zij hadden onder de naam Ninth Freaks al een flink nummers geschreven, welke zij nu graag in een band wilden presenteren. Ik ben vol enthousiasnma met de twee heren gaan samenwerken. Naast de eigen geschreven nummers werd het plan opgevat om ook een Ozzy osbourne Tribute band op te gaan starten. Diverse nummers werden uitgezocht om zo tot een setlist te komen. Ook via diverse mediakanalen, waaronder een regionaal interview op de radio werd al een promotiecampagne opgestart. Vanaf het begin heb ik aangegeven te willen helpen met de opstart. Ozzy Osbourne is nu eenmaal niet echt mijn favoriet en drummen wil ik doen met enthousiasme en 100% inzet.

Sinds 2 weken is er een zanger gevonden in de persoon van Rogier Tichem en sinds gisteren 28 februari kon ik mijn taak overdragen aan een goede hardrockdrummer uit Wolvega, Nick genaamd.

De bedoeling is dat de Ozzy Osbourne Tribute Band een onderdeel gaat worden van het bandconcept Ninth Freaks. De band wil begin Juni klaar zijn om te kunnen optreden. Boekingen kunnen via Musical Wishes Entertainment worden gedaan. Dit kan via de mail [email protected]

Ik heb een leuke tijd gehad bij de opstart van deze band en wens de jongens veel succes toe. Ikzelf ben inmiddels alweer ingelijfd bij een band uit Bolsward. Hierover meer in een toekomstig Blog.

Nieuwe band

Posted by marcelhoman on December 7, 2011 at 9:50 AM Comments comments (0)

Op 6 december ben ik langsgeweest bij 2 zeer enthousiaste muzikanten te Joure: Michel Homminga en Thijs Drost uit Scharsterbrug. Beiden kennen elkaar al van jongsaf aan en hebben daarnaast ook muzikaal met elkaar in bands gespeeld.

Inmiddels hebben zij ook een eigen recording studio te Joure waar zij diverse projecten hebben bedacht. O.a. Ninth Freaks.

Wat zij nu graag willen is weer LIVE optreden met een band met zovel Rock covers alsmede eigen nummers. Vanaf januari 2012 ga ik mij ook bezig houden als drummer binnen deze band.

Later meer............

Audities.

Posted by marcelhoman on November 2, 2011 at 8:15 AM Comments comments (0)

In juni 2011 heb ik besloten om diverse redenen te stoppen met de Michigan Dwight Band. Ik besloot om even gas trug te nemen voor een aantal maanden. Na deze periode en een ontspannende vakantie was ik weer toe aan een nieuwe band, liefst met veel optredens.

Ik ben contacten gaan aanschrijven en heb op advertenties gereageerd. Het vinden van een band die voldoet aan mijn criteria of omgekeerd is een moeizaam proces. Toch doe je weer veel contacten op, oud en nieuw. Ik heb diverse edities gedaan, heb afwijzinginge ontvangen en ook zelf bands moeten afzeggen. Soms was het erg teleurstellend, omdat je dan denkt een " klik" met een band te hebben en...tja....dan ben je het net weer niet geworden.

Inmiddels wel lekker gespeeld met de bands: Daddle Doozy Band, Timeless, Skylimit en Ten Speed.

Wat is drummen toch een geweldige uitdaging en hobby.


Rss_feed