Marcel Homan Drummer

Inval, studio, sessie & tourwerk

Ik heb ruime ervaring in het plotseling moeten invallen bij bands, wiens drummer om wat voor redenen dan ook, dat optreden niet kan meespelen. Doordat ik erg muzikaal ben en beschik over een goed paar oren, is het zondermeer mogelijk om toch een succesvol optreden te geven. Natuurlijk is het wel noodzakelijk om elkaar af en toe eens diep in de ogen te kijken, en daardoor zonder woorden aan te geven waar breaks komen, het einde, etc.

Ik heb wel les gehad in het lezen van partituur, maar speel toch hoofdzakelijk op het gevoel en "by head", oftewel, zoals ik mij kan herinneren dat het origineel klinkt.

Mijn prijs is variabel en afhankelijk van diverse factoren. Hiervoor kan het beste even telefonisch contact worden opgenomen.

Ook voor studiowerk en binnen- en buitenlandse tours bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben goed in het begeleiden van artiesten en weet "mijn plaats".  Ik speel strak en zonder het "volspelen" van een nummer. Ik ben in staat om zowel zacht als volumineus te spelen.