Marcel Homan Drummer

VANWEGE DOORSTROMING WEER PLAATS VOOR NIEUWE BEGINNENDE DRUMMERS. SPECIALE AANBIEDING: Bij vooruitbetaling van 2 maanden krijgt u 2 lessen gratis!!

Aanbieding geldig vanaf 1 oktober tot 31 december 2013

Privé les drums

.Algemeen


De lessen worden individueel gegeven, hiermee wordt bedoelt dat je in de lesruimte alleen bent met de leraar. Het grote voordeel van deze individuele aanpak is dat alle aandacht voor jou is.

Lesduur

De leerling kan zelf het lestempo bepalen. Standaard is 1 x per week, maar vaker kan natuurlijk ook. Uiteraard wordt dit van te voren besproken. Elke les duurt 30 minuten.

Lesinhoud

Het bijzondere aan drumles bij Marcel is dat er behalve het bespelen van het drumstel, ook aandacht is voor percussie en een stukje muziekgeschiedenis en betekenis van muziek in sommige culturen. We kijken ook naar het bespelen van drums vanuit het gevoel. Voor beginners is er ook de mogelijkheid de basisprincipes van het notenlezen (Partituur) te leren. Echter zal er meer aandacht zijn aan het daadwerkelijke bespelen van de drums. De lessen zullen worden aangepast aan niveau en behoefte.

Prijzen

In het leslokaal te Drachten: per les 15 euro

Bij de leerling thuis: per les 20 euro + 0,25 eurocent per gereden kilometer (gebaseerd op routenet vanuit Drachten heen en weer terug)

Leerling dient zelf te zorgen voor stokken (en bij thuis les voor een drumstel). Lesprijs is exclusief lesboeken, etc.